Engineering bij Lab Digital

We zijn een club van 50 mensen, waarvan 35 ontwikkelaars. We delen de passie van het schrijven van code voor applicaties die door heel veel gebruikers worden gebruikt. Lees verder voor meer informatie over onze technologische oplossingen, open-source code en hoe je kan voor een carrière bij Lab Digital.

Wat betekent engineering voor Lab Digital?

Bij Lab Digital geloven we dat ontwikkelaars veel verschillende technologieën kunnen beheersen maar slechts in een handvol expert kunnen zijn. Daarom faciliteren we onze ontwikkelaars om zichzelf te ontwikkelen en werk te vinden dat hen uit blijft dagen, zodat ze nóg beter worden in de specialisatie die ze interessant vinden.

Lees ons blog

Code generation with Python and Go

At Lab Digital we often create bespoke e-commerce solutions for our clients. For most projects we use Django Oscar in combination with Wagtail to create solutions which integrates nicely in existing IT landscapes. Since the beginning of last year however we are also using Commercetools for a number of high profile cases.

Lees verder

Commercetools & Terraform: a match made in heaven?

With the Terraform Provider for commercetools, we are able to consistently manage multiple commercetools environments using Infrastructure-as-Code principles. As a digital agency, this allows us to be consistent across projects and clients, which makes us more efficient and allows for higher quality.

Lees verder

Development disciplines

Back-end developers

Back-end developers

Als back-end developer werk je aan uiteenlopende projecten. Van complete meertalige websites die draaien op Django met Wagtail tot aan het uitrollen van een e-commerce oplossing die wereldwijd inzetbaar is.. Daarbij maak je gebruik van oplossingen als Commercetools. Dit alles gebeurt in samenwerking met onze fulfilment partners en met behulp van serverless functies geschreven in Python, Go of NodeJS.

Solliciteer nu
Front-end developers

Front-end developers

Onze front-end ontwikkelaars delen een passie om vloeiende en high performance ervaringen te creëren. Het liefst met technologieën als ReactJS en React Native . Als front-end developer ga je aan de slag met gave en uitdagende projecten, zoals het uitrollen van een server-side gerenderde, single page applicatie met NextJS of het ontwikkelen van complexe mobiele applicaties voor Android en iOS.

Solliciteer nu
Solution Architects

Solution Architects

Opdrachtgevers kloppen bij ons aan met complexe technische vraagstukken. Een groot deel van deze vraagstukken worden opgelost door ze op te splitsen in deelvragen, die eenvoudig beantwoord kunnen worden. Onze architecten gebruiken graag de nieuwste technologieën. Niets is leuker dan een klant een oplossing te bieden die precies aan zijn behoeften voldoet, maar tegelijkertijd goed kan worden uitgevoerd door ons ontwikkelingsteam. Of het nu gaat om Cloud-Native services op AWS of Azure of Headless SaaS-platforms.

Solliciteer nu
System Engineers

System Engineers

Het creëren en onderhouden van een gezonde infrastructuur voor al onze verschillende projecten en platforms is van groot belang. Onze system engineers hebben een duidelijke visie als het gaat om onze CI/CD-pijplijnen, veiligheidsbeoordelingen en halen tevredenheid uit abstractie en vereenvoudiging.

Solliciteer nu

Open Source

Wij ontwikkelen applicaties uitsluitend met behulp van open source-code en proberen altijd onze bijdrage aan de community te leveren. Dit doen we door veel van ons werk openbaar te maken. Dit komt voort uit de gedachte dat geen enkele code tijdelijk is.

Bekijk enkele van onze projecten die we open source beschikbaar hebben gemaakt of bezoek onze Github-pagina voor een volledig overzicht.

Github

Maar er is meer!

Alle vacatures

Tijd om contact op te nemen

Neem contact op met Michael of Pim.
Of bel ons op 06 - 377 33 917.

Pim Vernooij
Michael van Tellingen